top of page

Kutumi therapie

Een op maat gestelde behandeling gepast aan uw noden, die bestaat uit een combinatie van accupressuur , lokale ontspanningsmassage,  voetreflexologie, geurentherapie, soundhealing, chakratherapie en wet cupping indien gewenst...

Shiatsu/ accupressuur

Het woord "shiatsu" betekent letterlijk "vingerdruk". en is een Japanse lichaamstherapievorm. Volgens de theorie van shiatsu stroomt er een vitale levensenergie genaamd "qi" door het lichaam. Wanneer de stroom van deze energie wordt verstoord, kan dit leiden tot fysieke en emotionele onbalans en uiteindelijk tot ziekte.  Er wordt gebruik gemaakt van handpalmdruk- en duimdruk- massage op specifieke punten en lijnen op het lichaam om de energiestroom te bevorderen en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen

Sound therapie

Soundtherapie, ook bekend als klanktherapie of klankgenezing, is een holistische benadering van genezing en ontspanning die gebruikmaakt van geluidstrillingen en muziek om het welzijn van het individu te bevorderen. Het idee achter soundtherapie is dat geluid een diepgaand effect heeft op ons fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Cranio-sacraal

Cranio sacraal therapie is een holistische benadering van lichaamsbehandeling die gericht is op het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het richt zich specifiek op het cranio-sacrale systeem, dat bestaat uit de schedel (cranio) en het heiligbeen (sacrum), evenals de vliezen en cerebrospinale vloeistof die deze structuren omringen en beschermen.

Reflexologie

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze met de principes van de traditionele Chinese geneeskunde Het principe achter voetreflexologie is het stimuleren en masseren van deze reflexpunten, een therapeutisch en ontspanndend effect kan hebben op het corresponderende orgaan of de betreffende lichaamsdeel,  het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van de algehele gezondheid en welzijn door het zelfgenezende vermogen van het lichaam

Wet cupping

Wet cupping, ook wel bekend als hijama, is een traditionele vorm van alternatieve geneeskunde waarbij glazen kopjes op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Een klein deel van het onderliggende weefsel in de kopjes wordt getrokken. Hierna worden de kopjes verwijderd en worden er kleine incisies gemaakt om een kleine hoeveelheid bloed uit het lichaam te laten stromen. Het idee achter wet cupping is dat door het verwijderen van een kleine hoeveelheid bloed en het creëren van het vacuüm, toxines en energetische blokkades in het lichaam worden weggetrokken, waardoor de algehele gezondheid en het welzijn verbeteren.

EMS gelaat

EMS face training is een nieuwe technologie van een gelaatstrainings programma waarbij de spieren van het gelaat worden gestimuleerd om een symmetrische en faceliftende effect te bekomen. je kan dit vergelijken met face yoga waarbij je je spieren traint.

Droog cupping massage

Droog cupping is een vorm van alternatieve therapie waarbij glazen of siliconen kopjes op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren zonder dat er incisies of bloedafname plaatsvindt. In tegenstelling tot wet cupping, wordt bij droog cupping kopjes op specifieke punten op de huid geplaatst, en word er zo een massage uitgevoerd. Met deze behandeling worden ook de cellulites behandeld.

Regressie therapie

Een vorm van psychotherapie, waarbij je toegang krijgt tot het onderbewustzijn en je trauma's, angsten, stress, depressies in het heden verleden en in de toekomst op een duurzame manier worden oplost.
je graaft diep in de wortels van uw uitdagingen om heling en persoonlijke groei te faciliteren.
Een transformerende en moedige reis om onopgeloste emotionele of psychologische problemen diepgaand te helen, een zelfontdekking en empowerment

bottom of page